LÄRARE SÖKES TILL VISKOLAN!

VIS_symbol_

2017-11-20

Eleverna vid VI-skolan i Växjö söker ytterligare lärare till Vårterminen -2018

Är du nyexaminerad lärare som söker sitt första arbete, eller har du arbetat som lärare ett antal år och söker nya utmaningar?

VI-skolan är en väletablerad skola som funnits i Växjö sedan 2002. VI-skolan består av FK-6 skola fint belägen i hovshaga, Växjö. Skolan arbetar efter ledorden "KRAM"- Kunskap, Respekt, Ansvar, Mångfald. Vi erbjuder en god miljö för utveckling och lärande, en attraktiv arbetsplats i toppmoderna fräscha lokaler med nära till natur/ skog. Två bra arbetslag, där personalstyrkan genomsyras av mångfald och majoriteten av lärarna har lärarexamen. Vi satsar på personalen och erbjuder därför både kompetensutveckling, teknisk utrustning och generöst friskvårdsbidrag.

Vi söker nu lärare som vill bidra till skolans och elevernas fortsatta utveckling med start från vårterminen 2018.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa och ha det övergripande ansvaret i någon av skolans klasser beroende på din behörighet. Tillsammans med övriga duktiga lärare i arbetslaget arbetar ni gemensamt för elevernas och skolans bästa. I arbetet ingår även att hålla utvecklingssamtal. Du bidrar aktivt till skolans pedagogiska utveckling med ditt engagemang och kunnande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig lärare och helst har du lärarlegitimation. Du har en examen som tidig lärare eller annan examen som kan räknas som likvärdig. Du är strukturerad i ditt arbetssätt, har lätt att samarbeta samt är öppen och nyfiken på andra kulturer. Du som inte har lärarexamen kan också komma i fråga om anställning om du har meriter som bedöms vara likvärdiga.

Övrigt
Skolan har drygt 200 elever från årskurserna F-6. Skolan har korta beslutsvägar vilket innebär att din roll att påverka skolan och skolans framtid är stor.

Urval sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan så fort som möjligt.
Vi tar emot ansökan via e-post : omar.abuhelal@viskolan.org eller info@viskolan.org

Arbetslivserfarenhet
Lärare i grundskolan, årskurs 4-6: erfarenhet efterfrågas

Om anställningsvillkor