Musiklärare sökes till VIskolan

2017-11-16

VI-skolan önskar utöka med en musiklärare .

VI-skolan är en friskola belägen på Hovshaga i Växjö. Skolan har drygt 180 elever fördelade på förskoleklass till årskurs 6. Skolan arbetar efter gällande läroplaner och skollagar. Skolan har funnits sedan 2002 och är en väletablerad skola med god ekonomi centralt i Växjö. Vi finns i nybyggda/fräscha lokaler med närhet till natur/skog.
Skolan har ett väl utvecklat intranät system och smartboards används för undervisningen i alla klasser. Skolan har ett eget musikrum med flertalet nyinköpta instrument för att tillgodose elevernas och lärarens behov i sin undervisning. Skolan är en mångfalds skola och vi arbetar efter ledorden "KRAM"- Kunskap, Respekt, Ansvar, Mångfald.

Eleverna vid VI-skolan söker nu ytterligare musiklärare.
Är du utbildad musiklärare och brinner för ämnet musik ? Då kan du vara den skolan söker .

Den ideala kandidaten har en utbildning som musiklärare och är väl insatt i skolans läroplan LGR 11. Har du dessutom några års erfarenhet av musikundervisning på låg och mellanstadiet så ser vi det som meriterande.

Skicka ansökan tillsammans med meritförteckning och personligt brev redan idag då intervjuer sker löpande.

Vi tar helst emot ansökan via e-post : omar.abuhelal@viskolan.org

Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Om anställningsvillkor
Tjänsten kan avse både heltid/deltid

Jasmine Burhan -Personal/HR : 0768555578

Omar Abuhelal, Biträdande rektor Islamiska skola:

Företagets adress
Segerstadsvägen 7
Stiftelsen Växjö Islamiska Skola
35106 VÄXJÖ

Sök jobbet senast 10 december 2017

För ytterligare information om huvudmannen Växjö Islamiska skola besök www.viskolan.org eller besök oss på facebook.

Skolan har valt rekryteringsväg och önskar inte komma i kontakt med annonssäljare.

Ange referens Märk ansökan: musiklärare.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: omar.abuhelal@viskolan.org